CONCEPT TAG

Revolutionerende for svind,

bevist at reducere tab med 66%

Concept Tag er unikt designet, baseret på DesignerTags design.

Det symmetriske design med konvekse yderkanter samt den integrerede PinHead og TagHousing gør det umuligt at tage den af uden autoriseret værktøj. Den passer perfekt på beklædningen og giver maksimal sikkerhed. Det er med andre ord verdens mest avancerede og sikre hard tag.

Concept Tag er baseret på ideen om at være udskiftelig, genanvendelig og engangsbrug. Det er let og optimeret på alle niveauer for en avanceret produktion. Beklædningsgenstande vil blive sikret af Concept Tag fra produktion, gennem transport, transit, lagerhåndtering og i butikkerne, indtil det er frigjort af verdens mest avancerede loser – Concept Deactivator. Indbygget RFID-chip kan tilføjes til Concept Tag.

Prisen på Concept Tag er sandsynligvis lavere end dine administrationsomkostninger for de nuværende tags og vil fungere sammen med din eksisterende EAS Installation. Ingen investering i ny teknologi er nødvendig.

HVAD?

Verdens sikreste hard tag. Har en kombination af to låsende teknikere – magnetisk og mekanisk og modstår et tryk på op til 50 kg. Kan fås med AM eller RF teknologi. Kan ikke åbnes med ikke-concept aftager, hvilket betyder at alle stjålne eller hjemmelavede aftager bliver ubrugelige.

HVORFOR?

Bevist at reducere svind med 66%, bliver concept tagen mere overkommeligt end andre tags. Ingen buddypriser kan gives, kun scannede / registrerede varer vil deaktivere taggen.

TIL HVEM?

Til alle der oplever problemer med svind, både eksternt og internt. Ved at investere i sikrere hard tags, reducerer du dine samlede omkostninger for svind. En god ide, hvis du har flere butikker, er at begynde at introducere concept tag i en af dem og selv måle forskellen.

Vores Concept produkter

Concept Tag AM50

februari 16, 2018