CCTV – MERE END BARE OVERVÅGNING

De tider, hvor kameraer kun blev brugt til overvågning, er forbi. I en hverdag med moderne teknologi kan dine apparater altid gøres smartere.

VELKOMMEN TIL FREMTIDENS
BUTIKSOVERVÅGNING

Vores produkter kan i de fleste tilfælde kobles sammen med eksisterende udstyr, hvilket gør hele processen billigere.Gateway har sammen med HIKVision sammensat en række overvågningsløsninger, hvor du får adgang til funktioner som people counting og varmekortlægning. I nogle tilfælde kan du endda bruge dine eksisterende kameraer og forbinde dem
til den opgraderede NVR-boks og dermed integrere dem i en komplet løsning, som vi vil tilpasse til dine behov.

VORES CCTV-LØSNINGER HJÆLPER JER MED AT OPTIMERE BUTIKSMILJØET

DEMOGRAPHIC
MANAGEMENT SYSTEM

Med ”Customer Demographic” menes der forståelse for, hvem jeres kunder er: Hvilket køn og alder de har, hvor de bor og andre relevante indsigtsdata.

LÆS MERE

OCCUPANCY
MANAGEMENT SYSTEM

TrueView Occupancy software systemet tæller i realtid, hvor mange mennesker der befinder sig inde i et afmærket område på et hvilket som helst tidspunkt.

LÆS MERE

ONE WAY
MANAGEMENT SYSTEM

TrueView One Way software systemet monitorerer ”envejstrafikken” gennem kritiske passager, der kræver speciel sikkerhed som i eksempelvis lufthavne.

LÆS MERE

QUEUE
MANAGEMENT SYSTEM

TrueView Queue Management systemet kan hjælpe jer med at beregne kølængder og informere butikspersonalet herom i realtid.

LÆS MERE

WEB REPORT
ANALYTICS

TrueView Web Report Systemet giver jer mulighed for at samle og analysere på data, der er relateret til alle Store Assist Management Systemer og POS.

LÆS MERE