MODE & INDRETNING

Skræddersyede løsninger og service i verdensklasse

ANTENNER

Til mode- og indretningsbranchen anbefales enten AM- eller RF-antenner. AM-teknikken fungerer fint sammen med produkter, der indeholder metal, hvilket derimod kan forårsage problemer sammen med RF-teknikken. Hvis du har en ”shop-in-shop”, kan det være en god ide at kombinere teknikkerne.

Gateway fremstiller mange forskellige varianter af antenner. Hvilken du skal vælge, afhænger i vid udstrækning af størrelsen på din forretning, hvor mange indgange, du har, og hvilken type varer, du vil sikre med alarmer. AM-antennerne kan desuden kombineres med MDG (metaldetektering), så du f.eks. kan opdage, hvis nogen bevæger sig ind i butikken med en folieforet taske.

Læs mere om vores AM-antenner her>>

Læs mere om vores RF-antenner her>>

”Kundeservicen er utroligt god, der er ikke mange leverandører i branchen, hvor samarbejdet er så uproblematisk som med Gateway.”

 

– Linus Sandgren, Koncernsikkerhedschef, Clas Ohlson

StoreAssist

StoreAssist er et egenudviklet produkt, som Gateway har fremstillet specifikt til modeindustrien. StoreAssist har flere forskellige formål:

  • Forøgelse af omsætningen
  • Forbedring af effektiviteten i prøverummene
  • Forbedring af serviceniveauet i prøverummene
  • Forebyggelse af tyverier i prøverummene

To diskrete sensorer monteres i prøverummet og opdager, om rummet benyttes. Dette registreres og vises på en skærm, som med fordel kan placeres ved indgangen til prøverumsområdet, så både personale og kunder tydeligt kan se, hvilke prøverum, der er henholdsvis optagede og ledige. Det er også muligt at integrere denne funktion i tablets eller smartwatches, så man kan have styr på situationen, selv om man er på farten.

Underretninger udsendes efter ønske, f.eks. når et prøverum har været optaget i længere tid, så personalet får mulighed for at kontrollere situationen og forebygge tyveri.

StoreAssist kan også kombineres med en assistanceknap, som kunderne kan trykke på, når de har behov for hjælp. Denne funktion er særligt hensigtsmæssig i high-end-butikker, hvor man ønsker et højt serviceniveau, og i lingeributikker, hvor kunderne kan have svært ved at forlade prøverummet, hvis størrelsen ikke er rigtig.

Selve sensoren kan tilpasses designmæssigt, så den passer til dit varemærke og dine omgivelser.

KAMERASYSTEMER

Beskyt din butik, og udnyt værdifulde oplysninger.

Kameraer har i dag meget mere at byde på end bare overvågning. Ud over at kunne filme dine lokaler har de integrerede funktioner, som kan give dig dybdegående oplysninger at arbejde videre med. Kundeanalyser som f.eks. varmekortlægning og kundetælling hjælper dig med at forstå dine kunders bevægelsesmønstre og de tidspunkter på døgnet/ugen/året, hvor de er mest tilbøjelige til at købe.

I dag findes en lang række kundeanalyser, der kan udføres ved hjælp af overvågningskameraer. Gå ikke glip af muligheden for at tjene penge og effektivisere din virksomhed ved hjælp af moderne teknik.

Læs mere om vores overvågningsløsninger her>>

De mest tyveriudsatte varer i modebranchen

                       – Sko

                       – Accessories

                       – Sportstøj

Store protect silver alarmbue
Store protect plexi XL alarmbue
Store protect premium alarmbue