SKØNHED & SUNDHED

Skræddersyede løsninger og service i verdensklasse

EAS ANTENNER

Til skønheds- og sundhedsbranchen anbefales i første række AM-antenner. Gateway fremstiller mange forskellige modeller, og hvilken model, der er den rigtige til dig, afhænger hovedsageligt af størrelsen på din forretning, hvor mange indgange, du har, samt hvilken slags varer, du vil sikre med alarm.

Etiketter fungerer fint på de fleste produkter inden for skønhed og sundhed, da de nemt kan sættes fast på en lille overflade. Et fremragende supplement kan være ”safers”, som er et ekstra beskyttelseshylster til f.eks. parfumeflasker og pakker med barberblade.

Læs mere om vores AM-antenner her>>

”Gateway er en kundefokuseret

leverandør af fuldt integrerede

systemer til forebyggelse af svind.”

– Roger Fernandez, Head of Security, Marionnaud

De mest tyveriudsatte varer inden for skønhed og sundhed:

                          – Barberblade

                          – Sminke

                          – Parfume

KAMERASYSTEMER

Beskyt din butik, og udnyt værdifulde oplysninger.

Kameraer har i dag meget mere at byde på end bare overvågning. Ud over at kunne filme dine lokaler har de integrerede funktioner, som kan give dig dybdegående oplysninger at arbejde videre med. Kundeanalyser som f.eks. varmekortlægning og kundetælling hjælper dig med at forstå dine kunders bevægelsesmønstre og de tidspunkter på døgnet/ugen/året, hvor de er mest tilbøjelige til at købe.

I dag findes en lang række kundeanalyser, der kan udføres ved hjælp af overvågningskameraer. Gå ikke glip af muligheden for at tjene penge og effektivisere din virksomhed ved hjælp af moderne teknik.

Læs mere om vores kameraløsninger her>>

Store protect plexi XL alarmbue