STORE MANAGEMENT

WEB REPORT
ANALYTICS

Foretag effektive forretningsbeslutninger baseret på reelle kundeindsigter

TrueView Web Report Systemet er en web-baseret applikation, der giver jer adgang til at samle og analysere på data, der er relateret til alle Store Assist Management Systemer og POS.

Den totale løsning er en cloudbaseret applikation, der er udviklet og styret af Cognimatics. Løsningen bliver tilpasset og konfigureret til jer, og med kun et par få klik, kan I starte med at aggregere data fra forskellige applikationer som eksempelvis fra jeres People Conting Management.

Hvis der er behov for det, kan softwareløsningen også installeres på jeres egne servere.

Data kan tilgås fra en webbrowser og lader jer tracke trends og adfærdsmønstre, hvilket øger den overordnede forståelse for jeres butiks performance. Med øget nøjagtighed og fart kan relevante data og informationer bliver illustreret som interaktive grafer og diagrammer på et dashboard. De interaktive diagrammer kan hjælpe jer med at analysere og fastlægge vigtige områder som bemanding, konverteringsrater, åbningstider og butiksindretning – alt sammen tilgængeligt fra et og samme sted.

HVORFOR ARBEJDE MED WEB REPORT ANALYTICS?

  • Forbedre produktiviteten, optimer omsætningen og øg rentabiliteten

  • Følg trends og adfærdsmønstre med et enkelt klik

  • Håndter kundetrafik, POS og vejrdata fra samme sted

  • Aggreger og håndter data fra multible sider og datakilder

  • Beregn butikkens konverteringsrate

Har du spørgsmål vedr. teknik eller specifikationer, eller vil du have hjælp til at finde et kamerasystem, der passer til dig? Så kontakt mig; jeg hjælper gerne.

Malicca Wietz
Sales Manager Nordics

Tlf.: +45 53 75 80 61
E-mail: malicca.wietz@gunnebo.com